درباره وبلاگ


با یاد خدا و با سلام امیدوارم لحظات خوبی را سپری کنید. با معرفی این سایت به دیگران قدمی مثبت در جهت اطلاع رسانی و آموزش بردارید.


<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




Tecnology, Energy, Computer
فناوری، انرژی و کامپیوتر (TEC)
سه شنبه 28 تير 1390برچسب:, :: 9:19 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

 

ویندوز8؛ از رویا تا واقعیت!

 مایكروسافت را می‌توان یكی از جادوگر‌های دنیای تكنولوژی نامید. شركتی با نیرو و توان فكری عظیم كه در حال تلاش برای جابجا كردن سوی پیشرفت دنیای تكنولوژی به جهت خود است.

اما در این جنگ، تنها نیست! شركت‌های ریز و درشتی نیز در مقابل او ایستاده‌اند تا شادی موفقیت محصولاتش را از او بگیرند. اما بیش از یك سال است كه همه منتظر هستند تا ببیند این جادوگر از كلاه خود چه شعبده‌ای را بیرون خواهد آورد! سیستم عامل جدید مایكروسافت پس از موفقیت ویندوز ۷، چه خواهد بود؟

آیا برای ارائه یك سیستم عامل جدید زمان مناسبی را انتخاب كرده است؟ این ویندوز جدید چه قابلیت‌های جدیدی را در چنته دارد؟

در حال حاضر نمی‌توان با اطمینان برای همه این سؤالات جواب مطمئن و درستی یافت اما می‌توان فالگوش ایستاد و از خبر‌هایی كه به بیرون نشت می‌كند، آینده این سیستم عامل جدید را تصور كرد! در این مقاله سعی می‌كنم یك تصویر تقریباً مطمئن از ویندوز آینده مایكروسافت را برای شما به نمایش درآورم!

چرا یك ویندوز جدید؟
مایكروسافت یك شركت رو به پیشرفت است كه به آینده و بازار‌های خود نگاه واقع‌بینانه و همیشه دوراندیشانه‌ای دارد. ویندوز ۷ با فروش خیره‌كننده خود یك موفقیت بزرگ پس از شكست پروژه ویستا بود، اما مایكروسافت خود را تا دو سال آینده بدون رقیب نمی‌بیند و برای نگاه داشتن بازار‌های آینده درچنگال خود، در حال كشیدن نقشه‌هایش برای ویندوز جدید است.

مایكروسافت طبق تجربه خود، بازار‌های آینده را ترسیم و نیاز‌ها را برآورد كرده است و دو سال زودتر زنگ خطر را به گوش شنید و این دلیل شروع به كار برای معرفی یك ویندوز جدید در آینده‌ای نه چندان دور است!

نام ویندوز جدید و زمان ارائه
طبق روال تولید سیستم عامل‌های گذشته مایكروسافت، این شركت برای تولید هر سیستم عامل سه مرحله زمانی (مایلستون) را از سر می‌گذراند كه با به‌روزرسانی و تكمیل ویندوز‌های قبلی (ویستا و ویندوز۷) این كار را به پیش می‌برد.

خبر‌ها نشان دهنده آن است كه مایكروسافت در ۲۸ فوریه ۲۰۱۱، نسخه سوم Milestone (مایلستون: نقطه زمانی با مدت زمان صفر در كنترل پروژه) پروژه ساخت ویندوز جدید خود را آماده كرده است كه شماره برچسب ارائه شده در نسخه خصوصی این ویندوز جدید ۶. ۲. ۷۹۵۶. ۰. winmain_win۸m۳. ۱۱۰۲۲۸-۱۷۰۱ است كه win۸m۳ به معنای ویندوز ۸ با مایلستون ۳ و ۱۱۰۲۲۸ تاریخ ارائه آن می‌باشد.

تا حدودی با بررسی روال ارائه این نمونه‌ها می‌توان تاریخ ارائه این نسخه از سیستم عامل را حدس زد:
در مورد ویندوز۷ مایلستون ۳ در سپتامبر ۲۰۰۸ ارائه و ۱۳ ماه بعد نیز نسخه اصلی سیستم عامل در اختیار عموم قرار گرفت و با كمی حساب و كتاب متوجه می‌شویم كه احتمالاً در اواخر نیمه اول سال ۲۰۱۲ ویندوز ۸ وارد بازار خواهد شد.

مدت زمان نصب
زمان نصب ویندوز اولین برخورد یك كاربر با ویندوز جدید است كه مایكروسافت نیز سعی كرده است كه این زمان را تا حد ممكن كم كند تا اولین دید كاربران را مثبت كند. اما ادعا می‌شود زمان نصب به ۸ دقیقه رسیده و گفته شده این كار با پردازنده‌ای ۸ هسته‌ای توسط مهندسان مایكروسافت به انجام رسیده است. اما استفاده از عدد ۸ در همه تنظیمات و نتایج كمی عجیب است! كه بر تبلیغاتی بودن این ادعا صحه می‌گذارد.

بوت شدن
زمان بوت شدن طولانی اولین عامل نارضایتی كاربران است كه در ویندوز Vista این زمان حدود ۴۰ ثانیه و در Windows s میزان به ۳۷ ثانیه رسید. اما ادعای بیان شده درباره ویندوز بعدی یعنی ویندوز ۸، كمی غیر معمول به نظر می‌رسد و آن رساندن زمان بوت به صفر است كه بعید است.

دسكتاپ
در ویندوز ۸، اگر پردازنده كامپیوتر شما ۳۲ بیتی است از دسكتاپ معمولی استفاده كنید:
و در صورتی كه سخت‌افزاری تقریباً مناسبی دارید (حداقل كارت گرافیك ۲۵۶ مگابایت و یك ویندوز ۶۴ بیتی) - البته تأكید شده است كه نوت‌بوكی كه استفاده می‌كنید باید قوی و كامپیوتر شخصی مورد استفاده، دارای كارت گرافیك جدا باشد – می‌توانید از دسكتاپ سه‌بعدی این ویندوز لذت ببرید كه فعلاً به این محیط سه‌بعدی Wind گفته می‌شود. این دسكتاپ سه‌بعدی كاملاً داینامیك بوده و خود را با سلیقه كاربر منطبق می‌كند.

Task Bar
در نوار وظیفه همیشه می‌توان میزان پیشرفت نصب نرم‌افزار‌ها را مشاهده كرد اما در ویندوز جدید قابلیت دنبال كردن میزان پیشرفت در نصب سخت‌افزار نیز گنجانده شده است كه قابلیت چندان بااهمیتی نمی‌باشد.

System Restore
بازگرداندن ویندوز به یك حالت مطمئن و سالم در مواقع حساس و خرابی، یك ویژگی مناسب است و مطمئناً هر كسی یك بار از این امكان استفاده كرده، اما مشكلات و ایراداتی مانند بازگردانی ناقص و طولانی بودن مدت بازگردانی نیز وجود داشت، كه گفته شده نام عملیات در ویندوز جدید از System Restore به Factory Restore تغییر و عملكرد آن قوی‌تر است البته برای زمان طولانی این بازگردانی فكری شده و به دو دقیقه كاهش یافته است، البته مشخص نیست با چه سخت‌افزاری به این نتیجه رسیده‌اند.

Hibernate
هایبرنیت (Hibernate) یا اصطلاحاً خواب زمستانی یك قابلیت مهم در ویندوز است كه در حالی كه برنامه‌ها و پنجره‌ها باز هستند مانند توقف زمان همه چیز را متوقف كرده و كامپیوتر را خاموش می‌كند و برای زمان بعد كه سیستم را روشن می‌كنید (Resume) همه برنامه‌ها و پنجره‌ها از جایی كه متوقف شده‌اند شروع به كار می‌كنند. این قابلیت در ویندوز جدید با یك موتور جدید پرقدرت‌تر شده است و گفته می‌شود با این موتور قدرتمند زمان هایبرنیت از ۱ دقیقه در ویندوز‌های قبلی به ۶ ثانیه در ویندوز ۸ خواهد رسید!

ارتباط با تلویزیون
ارتباط بی‌سیم مناسب‌تر و سازگاری با انواع دستگاه‌های الكترونیكی از دیگر قابلیت‌های ویندوز ۸ است.

امنیت
گفته می‌شود برای ورود به محیط ویندوز ۸ قابلیت تشخیص چهره قرار داده شده است تا تنها فردی كه به عنوان مجاز امكان دسترسی برای آن تعریف شده است به دسكتاپ دسترسی پیدا كند، این امكان توسط وبكم یا یك دوربین دیجیتال مطمئن قابل دسترسی است اما این مشخصه مطمئناً یك امكان اضافه خواهد بود تا افرادی كه دارای سخت‌افزار مورد نظر هستند از آن استفاده كنند.

در ادامه شناسایی محل استقرار كاربر، تشخیص نور محیط نیز از برخی ایده‌های بیان شده برای تكمیل قابلیت‌های این سیستم عامل ذكر شده است و اگر دارای نام كاربری در سایت live. com مایكروسافت هستید می‌توانید از این نام و پسورد برای وارد شدن و حتی تغییر تصویر آواتار به تصویر پروفایل استفاده كنید.

نكته با اهمیتی كه درباره امنیت حفظ صحیح اطلاعات در این سیستم عامل گفته شده است، پاك كردن ویروس‌ها و تمام برنامه‌های مخرب به صورتی است كه برای اطلاعات مفید و اصلی مشكلی پیش نیاید، باید صبر كرد و دید تا چه حد این ادعا درست می‌باشد.

سازگاری با سخت‌افزار
از معدود ادعای رسمی درباره ویندوز بعدی مایكروسافت در نمایشگاه CES ۲۰۱۱ توسط نماینده شركت بیان شد و آن سازگاری این ویندوز جدید با تراشه‌های ARM و پلتفرم‌های ۱۲۸ بیتی, AMD ,Intell HP, و IBM می‌باشد.

پشتیبانی از تراشه‌های ARM جهت ورود قوی‌تر مایكروسافت به سیستم عامل‌های كامپیوتر‌های لوحی پیش‌بینی شده است زیرا همان‌طور كه می‌دانید ویندوز ۷ با این پردازنده سازگار نیست و همین موضوع علتی برای عقب ماندن مایكروسافت از اپل و گوگل شده است و گفته شده كه سعی می‌شود در سیستم عامل جدید عملكرد بهتری در كامپیوتر‌های لمسی داشته باشد.

www.Esfahanian.info


یک شنبه 26 تير 1390برچسب:, :: 1:34 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

 

1000 روز تا پايان عمر ويندوز XP


شرکت مايکروسافت در جدي‌ترين اقدام خود براي ترغيب کاربران به کنار گذاشتن سيستم‌عامل ويندوز XP و استفاده از ويندوز ۷ اعلام کرد که تنها ۱۰۰۰ روز به پايان پشتيباني از اين سيستم‌عامل باقي مانده است و کاربران بايد هرچه سريع‌تر آن را کنار بگذارند.



به گزارش ايتنا از همكاران سيستم، استيفِن رز، مدير انجمن IT گروه تجاري ويندوز در شرکت مايکروسافت در وبلاگ رسمي اين مرکز اعلام کرد که از دوره پشتيباني از ويندوز XP فقط ۱۰۰۰ روز باقي مانده است.



او در اين باره گفت: «استقبال از ويندوز XP بسيار قابل ملاحظه بوده است و همچنان ميليون‌ها رايانه در سراسر دنيا از آن استفاده مي‌کنند. اما بايد توجه داشت که دوره استفاده از اين محصول به سر رسيده است. براي پشتيباني امنيتي از اين سيستم عامل کمتر از ۱۰۰۰ روز باقي مانده است».



ويندوز XP که از زمان تولد آن ۱۰ سال مي‌گذرد، عمري طولاني داشت.


شرکت مايکروسافت در آخرين بيانيه خود اعلام کرده بود که تا تاريخ ۸ آوريل ۲۰۱۴ به پشتيباني خود از سيستم‌عامل ويندوز XP ادامه خواهد داد.



استيفن رز توضيح داد: «بعد از تاريخ اعلام شده استفاده از سيستم‌عامل XP در مقابل تهديدات امنيتي موجود خطرناک خواهد بود. علاوه بر اين بسياري از مراکز توسعه‌دهنده نرم‌افزاري ابزاري براي اين محصول توليد نخواهند کرد.»

www.Esfahanian.info


چهار شنبه 15 تير 1390برچسب:, :: 1:11 ::  نويسنده : Mohammad Hasan Esfahanian

وضعیتی در شرکت فیسبوک وجود دارد تحت عنوان «حبس». این مربوط می‌شود به شرایطی که فیسبوک با رقیبی آنقدر جدی سر و کار پیدا می‌کند که کارمندان مجبور می‌شوند دو برابر همیشه کار کنند (در محیط کار حبس شوند) تا بتوانند با اضافه کردن قابلیت‌های جدید و حل کردن مشکلات فعلی، فیسبوک را به شکل ضربتی در مقابل حریف تازه مقاوم کنند. این موضوع با پدیدار شدن گوگل ویو مطرح شد و حالا هم - با وجودی که چیزی رسما اعلام نشده - باید گفت که فیسبوکی‌ها بدون شک در حبس هستند. اما آیا گوگل پلاس، می‌تواند فیسبوک را از صحنه خارج کند؟

جواب بله یا خیر به این سوال کار عاقلانه ای نیست. هر دو طرف - و دیگر شرکت‌های درگیر - متخصصانی دارند که شغلشان تلاش برای تغییر این جواب است و هیچ کس نمی‌تواند آینده را پیش‌بینی کند اما دیدن نشانه‌ها، شاید تا حدی بتواند میدان دیدمان را بازتر کند. بگذارید نگاهی بیاندازیم به قابلیت‌های گوگل‌پلاس و تهدیدهای ناشی از آن برای سرویس‌های دیگر:


Google-Plus-2.jpg

 

  • چت تصویری چند نفره. این برگ برنده اصلی گوگل پلاس یا همان جی پلاس است. تا دو ماه قبل بازیگر اصلی صحنه چت تصویری اسکایپ بود. اما حالا گوگل پلاس در وضعیت کمی نامشخص اسکایپ، در سایه خریده شدنش توسط مایکروسافت، با ارائه امکان چت تصویری بسیار راحت چند نفره در مرورگر و در همه سیستم‌عامل‌های موجود، شدیدا به این بازار حمله کرده. این می‌تواند یک حمله بسیار جدی علیه مایکروسافتی باشد که حالا صاحب اسکایپ است و البته یک برگ برنده بزرگ برای جذب کاربران فیسبوک که می‌خواهند به سادگی با هم ارتباط تصویری هم داشته باشند. اصلا تعجب نخواهم کرد اگر فیسبوک در کنفرانس خبری‌ای در هفته بعد، بگوید که چت تصویری چند نفره داخل مرورگر را راه اندازی کرده.
  • ترکیب شدن با بقیه سرویس‌های گوگل این روزها اکثر آدم‌ها یک اکانت گوگل دارند و هر کسی که یک اکانت گوگل داشته باشد، بالقوه عضو گوگل پلاس خواهد بود. این موضوع عضو گیری گوگل پلاس را بسیار ساده می‌کند. فقط کافی است یکی از دوستان شما یک عکس را با شما به اشتراک بگذارد تا شما با حداقل تلاش، عضو گوگل پلاس شوید و قبل از اینکه دقیقا بدانید مشغول استفاده از سیستم هستید، با استفاده از گوگل ریدر یا پیکاسا یا هر سرویس دیگر گوگل، شروع به استفاده از گوگل پلاس کنید. این را اضافه کنید به تولباری که حتی در صفحه مشهور جستجوی گوگل به شما نشان می‌دهد که فلان دوست تان دوست پسرش را عوض کرده و شما چاره‌ای ندارید به جز فشار دادن تولبار و رفتن به داخل گوگل ویو و کامنت گذاشتن یا ۱+ زدن و داخل شدن در شبکه اجتماعی
  • حلقه‌ها. حلقه‌های گوگل چیز جدیدی نیست. اما رابط کاربری آن چنان جذاب و استفاده از آن آنقدر بدیهی و دم دست است که آن را به بخش جدایی ناپذیر جی.پلاس تبدیل کرده. این در تضاد کامل با مفهوم مشابه آن در فیسبوک است. این حلقه ها کاربردهای جدیدی مثل پیگیری کارهای تیمی به گوگل پلاس اضافه می‌کنند که می‌تواند شدیدا باعث سوییچ کردن کاربران جدی‌تر به آن شود.
  • پروتکل‌های آزاد. نوشتن برنامه‌های جدید برای استفاده از امکانات گوگل پلاس بسیار ساده خواهد بود. پیام‌رسان مورد علاقه شما به راحتی خواهد توانست خودش را به گوگل پلاس وصل کند. یا یک سایت دیگر به خاطر استفاده از پروتکل‌های آزاد خواهد توانست به چت تصویری چند نفره گوگل پلاس متصل شود. این یک شانس بزرگ است.
  • سرویس تجاری. گوگل در حال حاضر دارای یک سرویس عالی برای شرکت‌های تجاری است. هر کسی می‌تواند به رایگان از گوگل داکز مانند یک آفیس آنلاین استفاده کند. یا ایمیل‌های دامنه شخصی‌اش را روی جیمیل دریافت و ارسال کند. ولی اگر یک شرکت تجاری دارید با پرداخت هزینه‌ای پایین می‌توانید سطح بالاتری از آفیس و انواع خدمات مورد نیاز یک شرکت بزرگ را از گوگل بخرید. ترکیب این با مفهوم حلقه‌ها می‌تواند گردش کار داخلی یک شرکت را به خوبی اداره کند. این را اضافه کنید به ادعای صد در صد آپ تایم گوگل، تا متوجه شوید چرا مایکروسافت ۳۶۵ که آفیس تحت وب مایکروسافت است، باید شدیدا نگران گوگل پلاس باشد. البته این را هم در محاسبات تان دخیل کنید که مایکروسافت گفته که ممکن است سرویسش هجده روز در سال داون باشد و در مقابل پنجاه درصد پول مشتری‌ها را به آنها برگرداند.

Google-Plus-3.jpg

xkcd.com


 

  • خلوت شخصی. مساله امنیت داده‌ها و خلوت شخصی (حریم خصوصی) افراد یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران حرفه‌ای در فیسبوک بوده و هست. شاید برای کابران عادی مساله چندان جدی به نظر نرسد، ولی توافقنامه‌های بین فیسبوک و استفاده کنندگان برای اکثر کسانی که آن را خوانده‌اند یا خلوت شخصی در اینترنت برایشان اهمیت داشته جذاب نبوده. همچنین تنظیمات پیش فرض فیسبوک برای کسی که می‌خواهد حریم شخصی‌اش در اینترنت را محافظت کند چندان جذاب نیست. در مقابل جی.پلاس بعد از شنیدن همه این مشکلات درست شده و به شکل پیش فرض در حالتی قرار داد که نسبت به فیسبوک اطلاعات کمتری از شما را با دیگران به اشتراک می‌گذارد. البته در نهایت امر استفاده از هر سرویس اینترنتی و به طور خاص شبکه‌های اجتماعی می‌توانند مخل امنیت شخصی شما باشد، اما هستند بسیاری از کاربران حرفه‌ای که به دلایل متنوع علاقه‌ای به استفاده از فیسبوک نداشته‌اند و حالا با وجود گوگل پلاس خوشحالند که فیسبوکی دارند که فیسبوک نیست.
  • رابط ساده و آشنا. استفاده کردن از گوگل پلاس سخت نیست. کاربران توییتر، فیسبوک، لینکداین و غیره به سرعت با آن ارتباط برقرار خواهند کرد. این هم می‌تواند جی.پلاس را به یک تهدید جدی برای توییتر تبدیل کند، بخصوص اگر احتمال اضافه شدن سرویس‌های جدید را به جی.پلاس اضافه کنیم.
  • گوگل پشت جی.پلاس است. گوگل پشت گوگل ویو و بقیه سرویس‌های شکست خورده هم بوده، اما این استدلال ما را نفی نمی‌کند. بودن گوگل در پشت جی.پلاس باعث می‌شود خیال این سرویس از بابت دسترسی نامحدود به منابع راحت باشد. بر خلاف فیسبوک ، گوگل پلاس نیازی ندارد به سرعت به پول برسد. همین حالا هم فیسبوک اعلام کرده که درصدی که از سود نویسندگان بازی آنلاین می‌گیرد را کاهش خواهد داد. اما آیا رایگان بودن احتمالی برنامه نویسی روی پلتفرم گوگل مشوق بسیار جذاب‌تری برای بازی‌نویسانی نخواهد بود که به دنبال حداکثر کردن سود خود هستند؟

بروس آپبین در نشریه کوربس حساب کرده که هزینه راه اندازی گوگل پلاس باید چیزی در حدود ۵۸۵ میلیون دلار بوده باشد. این عدد نجومی است. چیزی در حدود رقم ۵۸۰ میلیون دلاری که نیوزکورپ در سال ۲۰۰۵ برای خرید شبکه عظیم مای‌اسپیس پرداخت. چند روز پیش خواندیم که نیوزکورپ با ناامیدی مای اسپیس را فروخته. اینبار فقط ۳۵ میلیون دلار - در مقایسه با قیمت خرید این یعنی فروختن سرویس در حد صفر.


اما آیا گوگل که سریعترین رشد را در تمام شبکه‌های اجتماعی تاریخ داشته، خواهد توانست به همین شکل ادامه پیدا کند؟ جواب به این سوال سخت است. قانونی تحت عنوان قانون فیل (نام آدم! ربطی به خرطوم ندارد) می‌گوید:

رابطه معکوس بین سرعت رشد یک شبکه اجتماعی و دوام آن وجود دارد.

یعنی هر چقدر که یک شبکه اجتماعی سریعتر رشد کند، سریعتر از بین خواهد رفت. این قانون تا به حال روی بسیاری از شبکه‌های اجتماعی صحیح عمل کرده و دانستن آن باید هر تحلیلگری را که می‌خواهد در مورد دوام فیسبوک یا گوگل پلاس نظر می‌دهد، محتاط کند. اما همانطور که در اول بحث هم گفتم، شرکت‌ عظیمی مانند گوگل بهترین متخصصان جهان را در استخدام دارد تا ایده‌هایش را چه در سطح فنی و چه در سطح بازار عینیت بخشند و من و شما حداکثر کاری که می‌توانیم بکنیم مقایسه و دیدن قابلیت‌ها است تا دید روشنتری از شرایط داشته باشیم.

www.Esfahanian.info


Baidu که بزرگترین شرکت اینترنتی و موتور جستجوی چین است، قصد دارد با همکاری مایکروسافت نتایج جستجو را به زبان انگلیسی برای کاربرانش فراهم کند‫.‬ به نظر می رسد که گوگل باز هم از تیغ تیز رقابت بینگ مایکروسافت در امان نمانده و این بار دعوا بر سر یکی از بزرگترین بازارهای آنلاین دنیا است‫.‬


این شرکت اعلام کرده که قرار است عبارات جستجوی انگلیسی که در بایدو تایپ می شوند، به موتور جستجوی بینگ مایکروسافت هدایت شوند. بایدو بیش از ۷۵درصد بازار جستجوی چین را تحت سلطه خود دارد.


مثل اینکه مایکروسافت قصد دارد با این شراکت، کمی حضور کمرنگ اش در بزرگترین بازار اینترنت دنیا را بهبود بخشد. بایدو احتمال می دهد این سرویس از اواخر امسال در چین فعال شود. این شرکت ها قبلا در دو زمینه پلتفرم های موبایل و نتایج جستجو با یکدیگر همکاری هایی داشته اند.


تحلیل ها حاکی از آن است که قصد این همکاری بیرون آوردن بازار جستجوی چین از چنگ گوگل است. هرچند که گوگل در این بازار اصلا شانس ندارد و چندی پیش هم بخاطر کشمکش با دولت چین بر سر سانسور محتوا، مدتی از چین اخراج شده بود.

www.Esfahanian.info


نام ویندوز ۸ را تا به حال زیاد شنیده اید و درباره آن مطالبی هم خوانده اید. اما آقای بالمر در فروم توسعه دهندگان مایکروسافت در ژاپن، هنگام اشاره به سیستم عامل آینده شرکتش از این نام استفاده نکرد! استیو بالمر در این فروم گفت که «نسل بعدی سیستم های ویندوزی» سال آینده به بازار خواهد آمد. وی همچنین گفته است که این ویندوز بر روی دستگاه های زیادی از قبیل تبلت ها، اسلیت ها و کامپیوترها نصب خواهد شد.

 

جالب اینجا است که استیو تبلت و اسلیت را از یکدیگر جدا کرده است. باید ببینیم که چه نقشه ای پشت این جملات است و مایکروسافت چه محصول جدیدی برای دنیای تکنولوژی آماده کرده است. البته شایعات حاکی از آن است که مدیر تیم ویندوز مایکروسافت قرار است در سخنرانی هفته آینده اش در اجلاس D9، پیش نمایشی از رابط کاریری ویندوز ۸ ویژه تبلت ها را ارائه کند.

 

اما داستان همین جا خاتمه نمی یابد. در این مراسم آقای بالمر گفته که نسخه جدید ویندوز فون با نام Mango بیش از ۵۰۰ قابلیت جدید خواهد داشت. شایعات هم حاکی از آن است که این شرکت ظرف یکی دو روز آینده قصد دارد ۹ گوشی جدید مجهز به ویندوز فون را رونمایی کند. اما مشخص نیست که این گوشی ها از ویندوز فون ۷ بهره خواهد گرفت یا اینکه مانگو را بر روی آنها خواهیم دید. هرچند که به نظر می رسد معرفی گوشی جدید و یا رونمایی از مانگو به این زودی ها اتفاق نیافتد و همه اینها فقط شایعه باشند.

www.Esfahanian.info


صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب